söndag 14 februari 2010

Hjärtans dagen

Ja idag är det då alla hjärtans dag så det blev tulpaner på bordet och en trasig tvättmaskin i presentväg. Blir less på att det bara flyger iväg pengar medan inget nästan kommer in nu med föräldrapenning, Leifs mindre lön efter sina 10 dagar hemma och den jättefina räkningen från Vattenfall. Tack Vattenfall för att ni verkligen kan det där med att ta betalt...eller är det bara så att huset fortfarande läker men då vi inte gjort något åt tak eller förnster så får vi väl helt sonika skylla oss själva.

Men vad gör allt detta då vi har vår guldklimp hela dagarna=) Han är bara helt underbar trots skrik på dagar och nätter men nu börjar det ordna upp sig och vi ser ett ljus i tunneln av sömnlösa nätter.

Melodifestivalen sågs igårkväll med Vidars farmor och vi kom fram till att det mest bara var dåliga bidrag, som vanligt. Men men vad gör väl det, allt handlar bara i slutändan om hur många grannländer man har för att stå som segrare i den stora finalen i Norge om någon månad.

Leif var iväg på sin innebandy under hela lördagen för de skulel spela uppe i Lule och han skulle måsta spela igen då dom har massor av spelare borta. Han kom hem helskinnad och de vann också, JIPPI!!! 8-6 vann de med men han gjorde själv inget mål tyvärr.

Nu idag blir det en lååååång promenad med grabben men först ska han få mat och sen blir det väl en myskväll framför brasa och TV.

hej så länge
//milla

3 kommentarer:

  1. Ha en riktigt skön kväll! Det här med melodifestivalen är nästan ett skämt. När de börjades med delfinaler, trodde jag att företeelsen skulle självdö - dock blomstrade den ju i stället i några år... Nu börjar det dock kännas som om jag kan ha haft rätt?!

    En riktigt fin "Alla hjärtans dag" till dig och din familj!

    SvaraRadera
  2. Ja usch för den mjölkfria ersättningen. Den vanliga smakar ju tom apa... Hoppas han gillar den snart och att han bli en tystare bebis inom kort :)
    Tråkigt med tvättmaskinen och alla utgifter, visst är det hemskt hur dyrt allt blir då man mister några tusen i månaden! Jag blir inte klok på alla utgifter snart. Men som du säger, har man en goskrutt hemma på dagarna så försöker man inte tänka på det så mkt :)

    Kram till er!!

    SvaraRadera
  3. Ny tokspännande tävling hos Tant..

    http://uj76.blogspot.com/2010/02/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_16.html

    ..med chans att vinna ett presentkort från en mkt braig barnbutik =)

    SvaraRadera