lördag 20 februari 2010

Bröllop,dop och badrum

Nu nalkas bröllop, dop och ett badrum!

Badrummet håller änligen på att renoveras, efter drygt ett års källar duschande, det blir kanon snyggt. Svart och vitt så klart. Allt kakel och klinker är på plats, nu bara att invänta inredningen som är beställd. Ska bli så jäkla skönt att slippa gå ner i kallkällarn och ta en dusch.



Var in till stan igår och höll på att frysa ihjäl, -15 och mycket blåsigt :(
Träffade syrrorna över lunch, vi diskuterade bröllop och dop, Jenny och David verkar ha koll på läget, men toastmastern Anki...har nog inte det ännu...lite nervös...massor med sång ska bli...hon som har värsta sångrösten ;)

Inför dopet, "anmälningerna" strömmar in, synd bara att det inte kommer så många från min släkt:(
Många har erbjudit sig att baka, det är ju skit bra, för vi har liksom inte tid med sånt. Smörgåstårta eller inte det är frågan, svårt att göra?, dyrt att köpa.(Har aldrig gjort smörgåstårta)

Vidar förtsätter att växa, väger nu drygt 5kilo. Han får mjölkfri ersättning emellanåt när mjölken inte räcker till. Känns bra att ha den att ta till, då kan ju Leffe åxå mata honom, och ofta går det bättre när han matar...

En kul grej, våran han katt Zingo är en hona, och så även han bror Ozzy. Tina skulle kastera Ozzy och då visade det sig att det var ju en honkatt, lol Camilla.

Kalla dagar som denna stannar vi inne och eldar massor i kaminen, men solen börjar faktiskt att värma, nice, me like.

Skulle gärna packa väskan och dra söderut just nu, jag fryser...

Systemkamera önskas i födelsedagspresent om nån undrar ;)

Hej så länge
//Milla

5 kommentarer:

  1. ;)))Ja...toast Anki" har värsta" sång rösten, så det kommer att bli höga toner!!!..hahaha!!! Så...Full koll på Bröllopsdagen..känns Toppen!Fundera nu över vad jag ska köra" för solo nummer på Dopet;)???...(dammar nog av ngn av Lisa Nilsson"s!!!)...

    SvaraRadera
  2. Vidar är verkligen en liten Pärla, blir "just" lite sugen, men näe....det får vara bra för denna gång:)...känns Härligt att jag kan låna" hem Vidar lite då och då""...KRAM KRAM

    SvaraRadera
  3. Smörgås tårta inte alls svårt att göra .. bara roligt men helt klart vara man orolig första gången man skulle göra det . Veronica Lundqvist

    SvaraRadera
  4. Oahahahahahahaha:-D Det hade jag ingen aaaaaaaaning om!!! Vet dock att vi inte var säkra på ungarnas kön, så en liten brasklapp la vi ju in.... Det var ju tur i oturen att ni båda valt namn som inte var så uppenbart "killiga". Nåja, inga hard feelings hoppas jag?

    SvaraRadera
  5. nej nej, det blir inge hus för oss. har inte ekonomin för det. och jag HATAR trädgårdar. fina att gå och strosa i, hatar att plantera blommor mm.
    usch och klippa gräs och måla hus och skotta snö och och och.
    nej lägenhet har vi bestämt oss för. vi är eniga som tur är :D
    får se om vi blir gamla och dumma senare i livet och skaffar hus ;)

    SvaraRadera