lördag 5 december 2009

Försmak av vad som komma skall

Igår fick jag en försmak av vad som komma skall då vi fick fint besök. Det var Linda Robert och lilleman Wilhelm som kom och hälsade på. Det mesta av kvällens underhållning stod nog den minsta killen för då han var överallt och utforskade vart han hade hamnat. Robert fick agera skyddsvakt åt våra saker som stod framme då han tydligen gillade att se hur långt dom kunde flyga=) Han var jättesöt och vi vuxna satt och blandade vanliga samtal med ord som "nej", "lägg tillbaks" etc hahahaha.

Men trevligt värre var det med så fint och celebert besök för det var ju ett bra tag sedan vi träffades. Sen att de väntar på en knodd till är ju hur kul som helst.

Innan besöket av Linda m.fam. hann svärmora förbi en kortis med några hockeylappar åt Leffe innan hon skulle våldgästa hos Lena som fyllde år (37 år).

Idag ser dagen ut som följer:
- Leffe har match i Vännäs mot Wibax Patriots IB* Piteå (sjukt långt krångligt namn)
- Fika hos Lena (Leffes syster)
- Lek med katten
- Känna på sparkande mage
- Vinna på Lotto
- Kanske ta en tur och retur till "tur och retur"
- Köpa ved
- Kanske se Johan Falks 4.e film i serien

Hej så länge

//Milla

2 kommentarer:

  1. Fullt upp hela dagen! Men det är lika bra o ränna runt medan bebben ligger där den ligger :) Sen blir tidsschemat sällan som man tänkt sig...hihi
    Hoppas vi ses imorgon! Har du nån som vill haka på så är det helt Okej!
    Kram på dig och ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Första punkten på dagens program hade du ju nästan kunnat strunta, för matchens skull i alla fall - sen är ju alltid läktarträffen kul!

    Kram

    SvaraRadera