måndag 14 december 2009

Helgen som var

Fredag:

Superduper lugn och skön start på helgen då jag hälsade på en god gammal vän som kommit upp från fjollhålan Stockholm. Det var trevligt att träffa Linda U och hennes barn Alva, Vilmer och Thea. Gött med biff och makaroner

Lördag:

Upp i ottan (om man frågar sambon) 08.20 för att göra sig resklar till Luleå. Där skulle vi hälsa på Anki och Tobbe samt se på Lule-Modo var det tänkt. Väl uppe blev vi visade runt i det nyrenoverade huset och det var nice. Åt lite ost och kex innan vi skulle bege oss till "Delfinen" för middagsbuffé och efterföljande match. Men under första perioden fick Leffe en sprängande huvudvärk som inte ville släppa. Vi blev tvungna att lämna arenan redan i första pausen. Väl åter hos syster la han sig direkt och klockan var runt halv 8, tidig kväll alltså för den herren. Själv gick vi andra till sängs efter en stunds tjattrande några timmar senare. Det var den roliga lördagen, men det var trevligt i alla fall. Bra ordnat med platser och mat men synd på skallebanken som kom.

Söndag:

Fick en skitgod frulle bestående av kokospannkaka med farinstekta frukter med bacon till...MUMMA!
Efter det var det dags att röra på sig uppåt i landet till Kalix där vi skulle besöka mormor och pappa. Vi stannade till hos mormor först och fick direkt kaffe och goda goda kakor. Tack mormor!! Sen var det ett färgpatronsdilemma att lösa, men det behövdes inte mer än ett klick så var det löst.
Sen var det lunch/middagsdags hos pappa. Fick en smarrig laxsoppa och glass till efterätt. Pratade lite om magen samt deras resa till Gran Canaria som de nyligen kommit hem ifrån. De hade haft det bra där med lagom sol och så.
Hopp in i bilen och hemfärd men ett kvickt stopp i Bygdeå hos Leifs pappa där vi nekade kaffe utan vi drog vidare hem till Zingo och åt varma mackor. Sen kröp vi ner i sängen. Leif såg på fotboll och jag försökte hitta en bekväm ställning att sova i och tydligen lyckades jag hyffsat med det.

Hej så länge
//Milla

3 kommentarer:

  1. Ny dundertävling hos Tant:

    http://uj76.blogspot.com/2009/12/tant-lottar-ut-tva-st-presentkort.html

    Ha en finfin dag! Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken ordentlig roadtrip det blev! :)
    Synd bara att du har en så vek sambo ;)
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
  3. passar frukt och bacon ihop? Recept tack! :D

    SvaraRadera