onsdag 27 januari 2010

En liten tjockis

Hej

Ja igår var vi på bvc igen och mätte och vägde, Vidar väger nu 4610g, han är en liten tjockis ;)annars så var allt bara fint med honom. Han är fortfarande ofta ledsen och missnöjd, får se om det funkar med att jag äter mjölkfritt och med Semper droppar. Han sover dock bra på nätterna, så länge som han får vara i min famn.

Idag har vi trotsat vädet och varit ut en sväng, vi gick till Snickis och hälsade på, Vidar fick lite pussar av sin pappa. Sedan var det lite snöskottning...det är inte direkt lite som kommit...

Lite bilder...


Här är Vidar med sin morfar Ingemar




och här med sin farfar Ove




och lite myspys med sin pappa




Här badar Vidar för första gången




sötnos efter badet




Första gången Vidar har tutte




Här ska vi åka till bvc




Vidar med sina nya snygga kläder




Massor med nya kläder som Vidar fått av nära och kära, tusen tack!


Hej så länge
//Milla

4 kommentarer:

  1. Hej! Vad trist att han inte är riktigt nöjd, stackarn har väl ont i magen:( Ebba hade/har fortfarande problem med magen men vi kör minifom droppar o de fungerar jättebra... Har provat att sluta i omgångar men det går bara några dagar så sätter hon igång o gnäller igen samt inte sover på nätterna. Vi kör minst 20-25 droppar innan varje gång hon ska äta o man får inte missa dom någon måltid, vilket är lite bökigt, men det är bättre att de små liven är nöjda iaf. Hoppas att han blir bättre nu när du provat att bli mjölkfri!

    Det är slitsamt när de inte är glada, man tycker ju så synd om dem, håll ut! Det vänder snart:)

    Styrkekramar Cicci

    SvaraRadera
  2. Finfina bilder:)

    Håller med föregående "talare", minifom-droppar är kanon! De löser upp alla luftbubblor i magen, så de får ut dem genom rapningar eller pruttar. Det står på förpackningen 10 eller 15 droppar men vi körde också 20-25 och lilla C blev en helt annan tjej då hon var liten. Hoppas d hjälper med att bli mjölkfri, annars kan du ju testa med dropparna iaf. Kan ju va så att han suger i sig för mkt luft!

    Krams

    SvaraRadera
  3. Tänk att han har varit med på sin första rörelselek. Han blir stor fort. ;)

    SvaraRadera
  4. Vilken liten goding, en jättefin kille! Trist att han är lite missnöjd. I såna lägen önskar man att de kunde prata och berätta vad de vill. Edward var oxå ganska missnöjd och det visade sig att han fick för lite mat så vi började ge ersättning efter varje amning. Men eftersom Vidar verkar öka mycket i vikt så kanske det inte är det som är problemet. Hoppas bara att det blir bättre oavsett vad det är.
    Jag hoppas vi ses på öppna förskolans babyöppet så jag får se han live.

    Kram Kristina

    SvaraRadera